Integration til dit økonomisystem

Integration til e-conomic

Vi har en stærk online integration til e-conomic, således at kassekladder, vareleverandørfakturaer, varelinier, og meget andet helt automatisk indlæses i din e-conomic installation. Ligeledes kan vi hente kreditorer, kontoplan, projektinformation, således at disse kan påføres fakturaen ved indlæsning eller i godkendelsesfasen

Integration til Uniconta

Vi har ligeledes en særdeles stærk integration til Uniconta, således at kassekladder, vareleverandørfakturaer, varelinier, og meget andet helt automatisk indlæses i din Uniconta installation. På samme måde udtrækker vi også kreditorer, kontoplan, projektinformation m.m. således at disse kan påføres fakturaen ved indlæsning eller i godkendelsesfasen

Integration til C5/NAV/AX

Vi tilbyder integration til de mest udbredte ERP systemer. Uanset om du bruger standard opsætning eller har fået special-syet en webservice/API, er der stor sandsynlighed for, at vi kan aflevere de elektroniske fakturaer hos dig.

Integration til andre ERP systemer

Vi har masser af erfaring med at lave integration til forskellige ERP systemer, både som on- og off-line løsninger. Hvis dit system har mulighed for at indlæse data elektronisk, så finder vi metoden og formatet som passer.

Integration til andre systemer

Integration til Minuba

Til Minuba har vi en tæt integration og er istand til at afløfte og overføre f.eks. varelinier fra pdf'er, projektid, m.m. samtidigt med, at du kan få overført fakturaer til dit ERP system, både projekt og ikke-projekt relaterede fakturaer.Kundecase: Stratek Data

Stratek Data har taget fakturafil.dk i brug og sparer omkring 40-50 timer/md. målt i administrativ tid. Med et par hundrede fakturaer på en måned og mellem 700-1000 fakturalinier, har det været nemt for ejerne, at se potentialet i en så stor besparelse.
Effektiviteten omkring RMA sager er blevet mangedoblet, bl.a. da man nu automatisk registrerer serienumre, m.m. og den tid der ellers har skulle bruges på lageropdatering, bogføring, m.m. kan nu gøres på et minimum af tid.

For en lille forhandler med få ansatte og masser af opgaver, har det været vigtigt at alle forretnings-processer kører så effektivt som muligt, så alle kræfter bruges på at skabe værdi for butikken. fakturafil.dk har helt klart været den væsentligste årsag til, at Stratek har kunne opnå så store effektiviseringsgevinster.

Kontakt fakturafil.dk
Er du fra en anden branche, men ser nogle muligheder?

Hvis du med baggrund i dette site eller via demo adgang til fakturafil.dk mener at vi passer ind i netop din branche og forretningsprocedurer, så hører vi meget gerne fra dig.

Kontakt fakturafil.dk