En lang række virksomhed indenfor IT branchen, har fået øjnene op for de klare fordele der ligger i et faktura scanning system.

Den mængde tid der bruges dagligt på at indscanne varer, indtaste fakturaer, opdatere lager, finde RMA sager på serienumre, m.m. er nogle af de største "tidsrøvere" der findes. Helt op til 15-20% af tidsanvendelsen hos en mindre IT forhandler, kan gå med denne slags administrative opgaver. Det repræsenterer på årsbasis mange tusinde kroner, også selvom "ejerens timeløn er gratis".

Mellemstore og store IT forhandlere har allerede set problemet

De fleste mindre forhandlere negligere ofte den anvendte tid med at "det er en nødvendighed" og at "automatisering er dyrt og besværligt". Begge dele er helt forkert! De mellemstore og store IT forhandlere HAR allerede set, at der er mange penge at spare ved at fjerne disse administrative rutiner og har derfor forlængst investeret i specialtilpasning af deres ØS/ERP systemer. At det hverken behøver at være dyrt eller besværligt for en lille forhandler, er fakturafil.dk det bedste eksempel på!


"De skjulte tidsrøvere" er et dyrt bekendtskab for en lille forhandler!

Med et samlet administrativ tidsforbrug på 15-20% af en forhandlers hverdag, så udgør disse ca. 1.5 - 2 timer pr. dag, hvilket på 21 arbejdsdage udgør ca. 37 timer, svarende til en fuld arbejdsuge! Det kan lyde af meget, men spørg dig selv om din egen tidsanvendelse og om billedet er helt skævt?

Vi mener at den tid der bliver anvendt på administration er dyrebar og kunne anvendes langt mere effektivt på salg og salgsfremmende aktiviteter. Forestil dig, at du kunne anvende 37 timer mere pr. måned på salgsbreve, personlig betjening, eller dét som gør netop din service helt unik!